Volledig scherm
Foto archief

Twee aanhoudingen na het doorrijden na een ongeluk in Breda

BREDA - Twee mannen van 26 en 29 jaar oud zijn donderdagnacht om 03.45 uur aangehouden omdat ze verdacht worden van het verlaten van een ongeluk op de Beekstraat. Twee geparkeerde auto's raakten daarbij flink beschadigd. 

Bewoners van de Beekstraat werden die nacht wakker van een harde knal. Er was een donkerblauwe bestelauto tegen twee geparkeerde auto's gereden, brokstukken lagen verspreid op de weg. Een getuige zag dat de bijrijder uit de wagen stapte en van plaats wisselde met de bestuurder en wegreed. De buurtbewoner noteerde het kenteken van de auto en belde meteen 112 en gaf een duidelijk signalement door. 

Spoor van koelvloeistof

Na de melding zijn agenten meteen naar het woonadres van de verdachte gereden. In de straat troffen ze een beschadigde Volkswagen bestelbus aan. Een spoor van koelvloeistof liep naar de woning van de eigenaar. Werd lang aangebeld, maar niet open gedaan. Uiteindelijk is met een pressure key de deur geopend. In de woning werd de eigenaar en zijn neef aangehouden. Een van de gedupeerden van de auto's, een 35-jarige Bredanaar, heeft inmiddels aangifte gedaan. 

Live Voetbal

home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
0-1
PSVPSV
away logo
home logo FC UtrechtUTR
EINDE
3-1
ExcelsiorEXC
away logo
home logo FC GroningenGRO
EINDE
4-2
VitesseVIT
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
28'
0-0
AZAZ
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
4-1
Heracles AlmeloHER
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
905 stemmen