Volledig scherm
Tussen de Markten

Tussen de Markten in Roosendaal op de schop

ROOSENDAAL - Jack Vromans is dol op steegjes. De grondlegger van het Roosendaalse bouwbedrijf BVR is wát trots dat dit bedrijf het steegje Tussen de Markten opknapt. „Kijk naar Utrecht waar veel steegjes zijn, het is er snel druk en dat geeft een plezierig gevoel.” Die sfeer heeft hij met Tussen de Markten ook voor ogen. De zaagtand, waarin vier winkelunits zaten, is nagenoeg helemaal gesloopt. Alleen de bovenop elkaar gestorte vloeren en een schone tank moeten nog uit de vloer.


Het naastgelegen oude pand van De Schoenenreus wordt binnen helemaal gestript en krijgt een nieuwe voorpui. Na deze voorbereidingen kan er gebouwd worden.

„In beginsel komen er zes units. Dat kunnen er ook minder worden, als we rondkomen met een van de partijen die een grotere winkelruimte wil, van 600 tot 900 vierkante meter. Dat heeft onze voorkeur”, zegt Vromans. Met de vorige huurders wordt overlegd over een mogelijke terugkeer, daarnaast is er volgens de oud-directeur van BVR interesse van andere bedrijven om zich er te vestigen.

Lees vrijdag het hele verhaal in BN DeStem

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (73%)
  • Oneens (27%)
109 stemmen