Volledig scherm
Bondgirl Joyce de Jong zingt de titelsong van James Bond film Skyfall © Johan Wouters/Pix4Profs

Totaaltheater Harmonie Nederland en Oranje Rucphen: klein dorp, grootse prestatie

RUCPHEN - „En dan nu een applaus voor onze eigen Rucphense helden.” Het publiek staat klappend op voor de muzikanten, toneelspelers, zangers en danseressen op het toneel. „Indrukwekkend hoe zo veel mensen samen zoiets neer kunnen zetten”, klinkt het uit de zaal.

Michael Jackson, Dalai Lama, Anne Frank, Amadeus Mozart: enkele namen van helden die afgelopen weekend passeerden tijdens het totaaltheater van Harmonie Nederland en Oranje (NEO). Elke held werd in het zonnetje gezet met muziek, dans, zang en toneel. Zoals tijdens een stuk over Napoleon kreeg het publiek Napoleon-snoepjes toegestopt. Enkele bezoekers werden de stuipen op het lijf gejaagd door de zombies van Thriller die door het publiek strompelden.
De totaaltheatervoorstelling in de Sint Martinuskerk werd afgelopen weekend gespeeld. Op zaterdagavond waren er  250 bezoekers. Zondagrmiddag kwamen er, ondanks het warme weer, 200 mensen kijken. Anderhalf uur lang amuseerde Harmonie NEO samen met lokale zangers en zangeressen, jeugdtoneelvereniging de Peeperklips, muzikanten van het A-orkest, leden van de slagwerkgroep en majorettes van The Butterflies het publiek.

Lees maandag meer in BN DeStem

poll

Het frauderen met pgb is het gevolg van een ook voor de overheid veel te ingewikkelde regeling

Het frauderen met pgb is het gevolg van een ook voor de overheid veel te ingewikkelde regeling

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
79 stemmen