Volledig scherm
Dave Berry trad in 2007 op op de laatste 'Back to...' in een volle Stoelemat. Het muziekfestival is terug, maar nu in Den Enghel. © BN DeStem

Teruggekeerd Back to... gaat op herhaling in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - In Den Enghel aan de Grote Markt in Bergen op Zoom klinkt op zondag 30 oktober hoofdzakelijk muziek uit de roerige jaren zestig van de vorige eeuw.

Net als vorig jaar wordt daar weer een Back to... gehouden. Eind vorig jaar werd er na een onderbreking van acht jaar de draad van Back To... weer opgepakt. Dat was zo'n groot succes dat de organisatoren besloten zich nog een jaar in te zetten voor een terugblik in de muziekhistorie.

Omdat vorig jaar vooral muziek uit de jaren vijftig de boventoon voerde komt het accent nu te liggen op muziek uit de jaren zestig. Momenteel zijn vastgelegd Fly Shades, Strictly Elvis, Rocking Navigators en voor één keer zullen The Fabulous WannaBeatles weer van zich laten horen.

De kaartverkoop voor 'Back To...' begint op zaterdag 3 september. Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop bij Rookshop De Schelde, Partycentrum De Stoelemat en de Primera in Bergen op Zoom en bij Primera in Halsteren.

Lees zaterdag meer in BN DeStem

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
36'
1-1
ExcelsiorEXC
away logo
home logo AjaxAJA
14:30
FeyenoordFEY
away logo
home logo Willem IIWIL
14:30
FC GroningenGRO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
16:45
PSVPSV
away logo

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (59%)
  • Oneens (41%)
1009 stemmen