Volledig scherm
foto Tonny Presser/Pix4Profs

Terrein Dance Boulevard Wouwse Tol krijgt vorm: Groter, maar nog steeds intiem

BERGEN OP ZOOM - Alleen nog de laatste lampjes en decorstukken vastmaken en dan is Dance Boulevard er weer klaar voor. Voor het eerst op festivalterrein De Wouwse Tol, dus weg van de Bergse Boulevard.

"Daarom wijden we een hele boulevard aan eten, zodat we ons toch nog Dance Boulevard kunnen noemen", zegt mede-organisator René Hopmans. Het festival is verhuisd omdat het bij het oude terrein niet meer kon groeien.

"Nu hebben we een oppervlakte van zo'n anderhalve hectare, anderhalf keer zo groot als op De Plaat. En we hebben nog genoeg ruimte om te groeien!"

Al sinds vorige week donderdag zijn ze bezig met het inrichten. "Dat is op zich relatief lang, maar we staan hier natuurlijk voor het eerst, we moesten nog kijken hoe we het precies gingen inrichten.

Maar we zijn bijna klaar en ik ben zeker tevreden. Het is groter, maar het heeft nog steeds een intiem karakter. Dat is ook ons doel, om een intiem, regionaal feest te blijven. Het moet voor de bezoekers wel als een 'thuiswedstrijd' voelen."

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
778 stemmen