Volledig scherm
Een van de tien teams van de Pubquiz 't Schooltje, © Marcel Donks

Team V&V wederom winnaar Pubquiz 't Schooltje in Waspik

WASPIK - Met tien deelnemende teams was er vrijdagavond iets minder animo voor de Pubquiz in buurthuis ’t Schooltje dan voorgaande jaren. De sfeer was er niet minder om. Team V&V, een delegatie van de Waspikse harmonie Volksvlijt en Volksvermaak won net als vorig jaar de eerste prijs.

Het niveau van de quiz was hoog. Vragen over wetenschap, de verenigde naties en dieren: de kennis van de tien deelnemende teams werd op de proef gesteld. Het ging Team V&V en de Bende van Ellende het best af: zij scoorden bij de tussenstand van de acht rondes iedere keer als beste. Uiteindelijk was V&V overtuigend de beste met 106 punten, ruimschoots voor de Schaakclub (86 punten) en de Bende van Ellende (85 punten). Team Fint en Piet, winnaar van de eerste twee edities van de Pubquiz in ’t Schooltje, werd deze keer vierde.

Organisatoren Rita van Strien en Kees van Dongen kijken terug op een geslaagde editie. ”Jammer dat er wat minder deelnemers waren dan voorgaande jaren, maar het was weer gezellig. Dat is zeker zo belangrijk. We gaan er volgend jaar zeker mee door”, aldus Rita van Strien.

poll

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
461 stemmen