Volledig scherm
© Thinkstock

Tankstationmedewerker rijdt brandstofdieven klem in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een medewerker van het Shell tankstation aan de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom heeft maandagmiddag na een achtervolging twee verdachten van verduistering van benzine zelf aangehouden.

Een 39-jarige vrouw uit Roosendaal en de 31-jarige man uit Bergen op Zoom hadden getankt en vroegen aan de medewerkers van de benzinepomp een oplossing te bedenken, omdat zij allebei geen geld bij zich hadden. Ook zeiden ze dat ze geen telefoon bij hadden om iemand te kunnen bellen die voor hen zou kunnen betalen.

De medewerkers droegen allerlei oplossingen aan, maar geen daarvan was goed genoeg voor het stel. Op een gegeven moment ging echter de telefoon bij een van de twee klanten.

Toen voelde de pompmedewerker zich bedrogen, omdat ze tegen hem hadden gezegd dat ze geen telefoon bij zich hadden. Hij ging de politie bellen en moest daarvoor even naar achter in de zaak.

Op dat moment zagen de twee verdachten kans om in hun auto te stappen en er vandoor te gaan.

Een alerte medewerker reageerde snel en sprong in zijn auto en heeft de achtervolging ingezet. Een eindje verder kon hij de auto waarin de man en vrouw zaten klemrijden en heeft hij de politie gebeld.

Agenten hebben de vrouw uit Roosendaal en de man uit Bergen op Zoom aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Ze zitten nog vast.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
90'+1'
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
0-4
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
681 stemmen