Volledig scherm
© Annina Romita

Symposium voor sportverenigingen over aangepast sporten in Steenbergen

STEENBERGEN - Het Sportloket aangepast sporten Onbeperkt Sportief West houdt 14 september een inspirerend, motiverend en informatief symposium voor sportverenigingen uit de regio Halderberge, Steenbergen, Bergen op Zoom, Tholen en Woensdrecht.

Het symposium vindt plaats tussen 19.15 uur en 21.30 uur in ontmoetingscentrum ’t Cromwiel in Steenbergen.

Tijdens het symposium wordt het enthousiasme over sport doorgegeven door de verhalen van de sporter met een beperking. De vragen van sportverenigingen over het organiseren van aangepast sportaanbod worden beantwoord door NOC*NSF, de regionale en lokale sportcoaches.

Informatie over de vernieuwde infrastructuur op het gebied van aangepast sporten in Nederland, de Provincie Noord Brabant en de regio laat zien dat er op veel verschillende manieren hulp geboden kan worden aan de (startende) sportvereniging en sporters.

Het sportloket Onbeperkt Sportief West is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Tholen en Halderberge. Het is een van de zeven Brabantse regionale sportloketten aangepast sporten in Brabant. Inwoners van West-Brabant met een fysieke, verstandelijke en chronische beperking kunnen terecht bij het Sportloket voor het vinden van onder andere een geschikte sport- of beweegactiviteit.

Aanmelden
Aanmelden voor het symposium kan tot 12 september 2016 via www.sportloketwest.nl.

poll

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

  • Eens (57%)
  • Oneens (43%)
575 stemmen