Volledig scherm
© Ine Cup

Sprundelse die solliciteert in bruidsjurk op trouwdag scoort baan

RIJSBERGEN - De trouwdag van Steffanie en Jefrey Konings-Ros uit Sprundel heeft een extra gouden randje gekregen. Steffanie scoorde op haar trouwdag niet alleen een man, maar ook een baan.

Omdat in verband met vakanties het sollicitatiegesprek alleen vandaag kon plaatsvinden, verschijnt de Sprundelse in vol bruidsornaat voor de sollicitatiecommissie van de Amarant-vestiging in Rijsbergen. Zelf had ze tevoren het plan opgevat zich nog even te verkleden, tot haar - toen nog - schoonmoeder en verloofde tegen haar zeiden dat ze dan ook maar in haar trouwjurk moest solliciteren. ,,Nou goed, dan doen we dat toch", aldus een nuchtere Steffanie.

Na een gesprek dat nauwelijks een kwartiertje duurt gaat de deur weer open en is te zien hoe de bruid wordt gefeliciteerd door de tweekoppige sollicitatiecommissie. „Ja, ik heb ‘m”, aldus Steffanie alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat iemand op haar trouwdag een sollicitatiegesprek voert én de baan ook binnenhengelt.

Maar zodra ze haar kersverse echtgenoot ziet, gaan de armen de lucht in. „Als ik niet zwanger was zou ik zeggen: prosecco!” klinkt het na een dikke kus van Jefrey, gevolgd door: „Kom, we gaan naar huis, ze wachten op ons voor de taart.” Waarna ze naar hun Sprundelse woning rijden, waar hun gasten op hen wachten om verder feest te vieren.

Lees het hele verhaal in BN DeStem

poll

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

  • Eens (57%)
  • Oneens (43%)
577 stemmen