Volledig scherm
Sound Rush uit Sint Willebrord. © Rein Kooyman

Sound Rush uit Sint Willebrord staat op nagenoeg alle 'harde' festivals Europa (video)

SINT WILLEBRORD - De eeneiige tweeling Jeroen en Martijn Boeren uit Sint Willebrord maken als dj's razendsnel furore met hun hardstyle. De twee staan als Sound Rush op nagenoeg alle 'harde' festivals in Europa.

"Er is enorm veel gebeurd sinds we in 2013 de regionale DJ Knock-Outwedstrijd wonnen in Roosendaal. We mochten daarna op Dancetour draaien, maar waren qua stijl nog zoekende", aldus Martijn. Of Jeroen, want de mannen (in juli worden ze 25 jaar) spreken als door één mond en zijn voor niet-ingewijden amper uit elkaar te houden.

Als dj's luisterden ze destijds naar de naam Sound Rusherz. Onder hun toenmalige manager Mental Theo waren ze toen met iets andere muziek bezig. Jeroen: "We zijn een stapje harder gegaan. Daar ligt toch ons hart. We werden eind 2013 benaderd door Q-Dance, de leiders op het gebied van hardstyle in Nederland. Ze hoorden veel potentie in ons. Uiteraard waren we onder de indruk van hun belangstelling. We stuurden demo's en tekenden binnen een week een contract. Exit Mental Theo; we zijn vol voor de nieuwe uitdaging gegaan."

Lees vrijdag meer in BN DeStem

Hieronder de video Lifetime van Sound Rush:

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
691 stemmen