Volledig scherm
ANP

Snacks en flatscreen gestolen bij serie inbraken in stadion van NAC

BREDA - Bij drie inbraken in een verkooppunt in het NAC-stadion zijn in de zomerstop van de Bredase voetbalclub vooral snacks buitgemaakt. Dat zegt een woordvoerder van de politie desgevraagd.

Aan de inbraken wordt maandag aandacht geschonken in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Daar zijn onder meer beelden van een beveiligingscamera te zien. De inbraken van afgelopen zomer werden steeds gepleegd in een verkooppunt onder de tribune. Daar kunnen fans tijdens wedstrijden snacks en drankjes kopen.

Flatscreen
Buiten de snacks werd er bij de inbraken ook een flatscreen televisie gestolen. Over de ontvreemde versnaperingen vertelt een medewerker van het stadion dat het vooral dozen met chips en worsten zijn die werden gestolen. ,,Vooral vervelend maar niet zo heel kostbaar. Met die flatscreen was het wel anders want dat was een flinke.

Het is niet de eerste keer dat het stadion doelwit was van inbrekers. Zo probeerde eind 2014 een 25-jarige militair uit Dordrecht snoep en frisdrank te stelen. De politie betrapte hem op heterdaad. De man had onder meer chocoladerepen gestolen uit een ruimte in het stadion. De 25-jarige militair had het snoepgoed en de frisdrank in een vuilnisbak gedaan.

Volledig scherm
ANP XTRA

poll

Onderwijsinstellingen die ontgroeningen toestaan moeten worden gekort op hun budget.

Onderwijsinstellingen die ontgroeningen toestaan moeten worden gekort op hun budget.

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
120 stemmen