Volledig scherm
Het nieuwe logo. © Woonkwartier

Servicepunt Woningcorporatie Woonkwartier in Oudenbosch breidt uit

OUDENBOSCH - Woningcorporatie Woonkwartier breidt haar dienstverlening in het centrum van Oudenbosch uit. Bij de fusie van de drie corporaties (Moerdijk, Halderberge en Dinteloord) is bepaald dat het hoofdkantoor in Zevenbergen komt.  

In Oudenbosch en Dinteloord handhaaft Woonkwartier zogeheten servicepunten. "Bewust zijn we daarvoor op zoek gegaan naar centrumlocaties", zegt Toine Tak van de woningcorporatie. "In Dinteloord hadden we die al. In Oudenbosch hebben we het kantoorpand aan de Bosschendijk ingeruild voor een servicepunt op het Jezuïetenplein." 

Voor de vijf medewerkers op de vestiging Oudenbosch is het hoekpand Jezuïetenplein 10, waar afgelopen weekeinde op de 'Dag van het huren' een informatiemarkt werd gehouden, eigenlijk al te klein. Tak: "We zijn in overleg gekomen met de bloemist naast ons. Die heeft te kennen gegeven aan het eind van dit jaar dit verkooppunt te stoppen. Daarmee betrekken wij de naastgelegen ruimte." Op het plein is naast retail en horeca ook dienstverlening toegestaan.

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (49%)
  • Oneens (51%)
518 stemmen