Volledig scherm
Patty Christiaanse, deelneemster aan 'Married At First Sight' in 2016 © Joyce van Belkom/het fotoburo

Ruim 1 miljoen mensen zagen dat Bredase Patty wordt gekoppeld aan haar man Bram

BREDA - Ruim 1.000.000 mensen hebben dinsdagavond naar het tv-programma Married At First Sight gekeken. Zij zagen daar onder anderen Patty Christiaanse uit Breda die in het programma trouwt met een voor haar onbekende man: Bram. 

De uitzending staat op plaats 9 in het lijstje van de 25 best bekeken programma's op dinsdagavond 2 maart. In het RTL4-programma Married At First Sight trouwen vrijgezellen met wildvreemden.

"Ik heb me de hele dag echt een prinsesje gevoeld. Eigenlijk al vanaf het moment dat ik de jurk ging passen", aldus Patty.

Screening
Na een eerste screening, zogenaamd voor datingprogramma 'Perfect Match', en het invullen van een lijst met liefst 300 persoonlijke vragen, werd de door een vriendin opgegeven Bredase Patty Christiaanse uitgenodigd voor een testdag in Soest, waar de kandidaten aan een 'wetenschappelijk' onderzoek werden onderworpen door een bioloog, seksuoloog en een psychiater.

Aan het eind van de dag kwam programmamaker en presentator Peter van der Vorst (ook uit Breda) doodleuk met de mededeling dat het helemaal niet ging om een datingprogramma, maar om trouwen, met een volstrekt onbekende match.

Bananasplit
Patty Christiaanse, eigenaresse van kinderopvang Patty Confetti in Ulvenhout: ,,Ik zei: 'Waar blijft Frans Bauer met z'n 'Bananasplit'?' Dit moest een grap zijn. Toch niet... Peter (van der Vorst, red.), een schat van een man trouwens, heeft uitgelegd hoe het zat en liet een aflevering van de Amerikaanse versie zien. Dat zag er zó leuk uit! Daarna liep ik zingend de trap af: 'Lalalala lalalala...' (De Bruidsmars). Je kunt geen spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedaan. Daarom wilde ik dit avontuur aangaan en er een leuke periode van maken.''

Inmiddels is Patty getrouwd, maar mag ze niets over haar opmerkelijke bruiloft vertellen. ,,Ik heb me de hele dag echt een prinsesje gevoeld. Eigenlijk al vanaf het moment dat ik de jurk ging passen. Twee vriendinnetjes van mij doen een opleiding voor weddingplanner, die heb ik zelfs ingeschakeld om een en ander te regelen. We hadden redelijk veel inspraak, van welke kleur boeket tot en met het feest. Ja, er was ook een echt trouwfeest, met alles erop en eraan. Het was écht een huwelijksdag. Ik raad de mensen zeker aan om de volgende aflevering te kijken, dan kunnen ze het zelf zien.''

Dinsdag wordt ook duidelijk of ze nog met haar match, die na onderzoek in het programma griezelig dichtbij perfectie kwam, samen is.

poll

Geen enkele staat ter wereld zou kernwapens moeten hebben, ook de VS niet

Geen enkele staat ter wereld zou kernwapens moeten hebben, ook de VS niet

  • Eens (100%)
  • Oneens (0%)
42 stemmen