Volledig scherm
Harsh Realms, met muzikanten uit Roosendaal en omgeving, speelt morgenavond in een uitverkocht 013, als voorprogramma van de Amerikaanse band The Offspring. 'We stuurden het management een e-mail op de bonnefooi'.

Roosendaalse punkrockers persoonlijk goedgekeurd door The Offspring

ROOSENDAAL - De punkrockers van Harsh Realms uit Roosendaal en omgeving waagden de gok.

Ze stuurden een mail met de vraag of ze op 16 juni vóór de Amerikaanse band The Offspring mochten openen in popzaal 013 in Tilburg. Ja dus.

Drummer Wouter de Vugt (27) moet er nog om lachen. "We hadden op de bonnefooi die mail verstuurd. Op 2 april hoorden we dat het management van The Offspring ons had goedgekeurd. Eerst dachten we nog aan een verlate 1 aprilgrap, maar het bleek serieus. Ze gunden ons deze kans."

Het optreden is al maanden uitverkocht: drieduizend bezoekers in de grote zaal van 013. Harsh Realms, dat naast Wouter de Vugt uit zijn tweelingbroer Maarten (bas/zang), Hans Vermeeren en Coen Floren (beiden gitaar) bestaat, stond niet eerder voor zoveel mensen. Wouter: "Natuurlijk is het leuk, zo'n groot podium met goed geluid, maar we spelen ook graag in een kraakpand voor vijftig mensen die uit hun dak gaan."

Lees meer in BN DeStem van woensdag 15 juni 

poll

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
49 stemmen