Volledig scherm
Goochelaar Alex Buijk (33) uit Roosendaal

Roosendaalse goochelaar naar NK goochelen van Magische Uni (video)

ROOSENDAAL -  Goochelaar Alex Buijk (33) uit Roosendaal doet zaterdag mee aan de Nederlandse kampioenschappen goochelen met kinderen als publiek.

Zodra goochelaar Buijk begint te praten, verandert het gedrag van de twee kinderen tegenover me. "Luister goed, allemaal", zegt hij. "Ik kom net terug van een safaritocht en heb daar een bijzonder aapje ontmoet en zijn naam is Chico." De meisjes gaan snel zitten en kijken geboeid naar hun papa die zijn magische show opvoert.

"Mijn papa kan echt toveren", zegt oudste dochter Sophie Buijk (3). Haar jongere zusje Lieke (2) laat zich niet afleiden en dwingt haar vader door te gaan met zijn verhaal. Dit verhaal over een aapje dat kan toveren heeft hij speciaal geschreven voor de Nederlandse kampioenschappen komende zaterdag in Ede.

Deze jaarlijkse wedstrijd goochelen voor kinderen wordt gehouden door de Nederlandse Magische Uni (NMU). "Je krijgt maximaal vijftien minuten om je act uit te voeren voor tweehonderd toeschouwers. Deze act moet speciaal op kinderen afgestemd zijn. Mijn show is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar", legt Buijk uit.

Bekijk hieronder video van de goochelaar en lees donderdag meer in Bn DeStem

Ga naar het YouTube-kanaal van Alex Buijk om meer filmpjes te bekijken van zjin goocheltrucs. 

Goochelaar Alex Buijk presenteert goochelshow Magic Moments Tijdens de show MAGIC MOMENTS neemt Alex Buijk u mee op reis in de wereld van magie. Hij zal u verbazen en verwonderen en u zult getuigen zijn van de meest onverklaarbare dingen. Zo zal hij inbreken in de gedachten van het publiek en laat hij u allen weer even kind zijn. Laat u verrassen en kijk met veel plezier naar MAGIC MOMENTS

Live Voetbal

home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
0-1
PSVPSV
away logo
home logo FC UtrechtUTR
EINDE
3-1
ExcelsiorEXC
away logo
home logo FC GroningenGRO
EINDE
4-2
VitesseVIT
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
29'
0-0
AZAZ
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
4-1
Heracles AlmeloHER
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
905 stemmen