Volledig scherm

Roosendaal eet, drinkt en geniet maar wil het liefst zingen (fotoalbum en video)

ROOSENDAAL – Mede door het stralende weer werd Roosendaal Zingt zondagmiddag in het Vrouwenhof het absolute hoogtepunt van de driedaagse ‘Muzikale Proeverij’. Bekijk meer foto's in het fotoalbum

Omdat het in 2004 opgestarte Roosendaal Zingt op de Markt wat uit zijn jasje groeide en de organisatie naar een modernere vorm zocht, werd onder de noemer ‘Muzikale Proeverij’ dit jaar de handen ineen geslagen met horecaondernemers voor een drie dagen durend festival in het Vrouwenhof; een foodtruckfestival in combinatie met Roosendaal Zingt.

Foodtruckfestival
Vrijdag ging het festival van start met het muzikaal aangeklede foodtruckfestival dat zaterdagmiddag werd vervolgd. Het foodtruckfestival kwam echter ondanks het mooie weer moeizaam op gang. "De mensen weten dit festival waarschijnlijk nog niet te vinden’’, dacht beveiliger Mark Buckens. De mensen die wel gekomen waren genoten vooral zaterdagmiddag op het zonovergoten festivalveld van de gemoedelijke sfeer en het lekkere eten.

Uit het feit dat het zondagmiddag wel erg druk was, bleek dat veel Roosendalers vooral op het originele zangfestijn afkwamen.

Sommigen waren erg enthousiast over de nieuwe opzet van het evenement.

Lees maandag meer in BN DeStem en bekijk meer foto's in het fotoalbum

Like BN DeStem Roosendaal op Facebook

Volledig scherm
Volledig scherm
Roosendaal Zingt. © Alfred de Bruin
Volledig scherm
Volledig scherm
Roosendaal Zingt. © Gerard van Offeren/Pix4Profs
Afsluiting van Roosendaal zingt 2016. Video - Antoine Grootings

poll

In een Kamerdebat 35 uur spreektijd opeisen is belachelijk

In een Kamerdebat 35 uur spreektijd opeisen is belachelijk

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
874 stemmen