Luchtfoto van het Sita-complex, aan de Potendreef in Roosendaal. Naast het Sita-complex is de Biomineralenfabriek in Roosendaal gepland.
Volledig scherm
Luchtfoto van het Sita-complex, aan de Potendreef in Roosendaal. Naast het Sita-complex is de Biomineralenfabriek in Roosendaal gepland. © Archieffoto Aeroview

‘Roosendaal drukt bouw fabriek Biomineralen door’

ROOSENDAAL - Tegen het belang van de eigen inwoners in, omdat er geen duidelijkheid is voor de gezondheidsrisico’s, drukt de gemeente Roosendaal de bouw van een biomineralenfabriek door. Dat vindt de Werkgroep Biomineralen die zich verder verdiept heeft in de gevolgde procedure.  

  1. LIVE | Time zet Zelenski en Poetin op lijst van honderd invloedrijkste mensen
    Oorlog Oekraïne

    LIVE | Time zet Zelenski en Poetin op lijst van honderd invloed­rijk­ste mensen

    De Oekraïense president Zelenski en de Russische president Poetin staan beiden op de lijst met de honderd invloedrijkste personen van Time Magazine. En de Russische buitenlandminister Sergej Lavrov voorspelt een snelle verbetering van de economische betrekkingen tussen China en zijn land, nu het Westen ‘de houding van een dictator heeft aangenomen’. Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.

Poll

De files nemen toe: ik ga weer met fiets of trein naar m’n werk

De files nemen toe: ik ga weer met fiets of trein naar m’n werk

  • Eens (33%)
  • Oneens (67%)
359 stemmen