Volledig scherm

Rondweg Oudenbosch wordt 1 september opgeleverd

Werk aan rondweg Oudenbosch is op rotonde Vaartweg na klaar. De weg wordt 1 september opgeleverd, maar gaat pas 18 september open. ; Werk aan rondweg Oudenbosch is op rotonde Vaartweg na klaar. De weg wordt 1 september opgeleverd, maar gaat pas 18 september open.

OUDENBOSCH - Na eerdere tegenslag toen een persleiding kapot ging, is het op dit moment 100 procent zeker dat de nieuwe rondweg aan de zuidkant van Oudenbosch op 1 september klaar is. Hoofdaannemer Dura Vermeer levert de weg dan in ieder geval op aan opdrachtgever gemeente Halderberge, zo meldt Bertine Korevaar, omgevingsmanager bij het bedrijf.

Momenteel wordt gewerkt aan de aanleg van de rotonde ter hoogte van de Vaartweg. De betonrotonde is gemaakt, zegt Korevaar. "We zijn nu de fundatie van de wegen ernaartoe aan het klaar maken. Op 23 en 24 augustus wordt er geasfalteerd en daarna volgt nog de belijning."

Dan volgt voor het aannemingsbedrijf nog wat afrondend werk, zegt de manager. "Er moeten bijvoorbeeld lichtmasten vervangen worden en de bermen moeten nog worden ingezaaid."

Lees woensdag meer over de rondweg in BN DeStem

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (84%)
  • Oneens (16%)
323 stemmen