Volledig scherm

Rondleiding bij top paardensport tijdens Outdoor Brabant


Datum: donderdag 1 september.
Tijdstippen: 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur.
Locatie: World Cup Bar op promenade, Landgoed De Prinsenhoeve, Dr. Batenburglaan 194, 4862AB in Breda.
Kosten: Prijs: €7,50 per persoon.

Liefhebbers van de paardensport kunnen donderdag 1 september hun hart ophalen bij Outdoor Brabant in Breda. BN DeStem Club brengt dan een bezoek aan een van de grootste hippische outdoor-evenementen van Nederland.

De abonnees krijgen een kijkje achter de schermen. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 7,50. Outdoor Brabant trekt jaarlijks zo’n vijftigduizend bezoekers. “Elk jaar zijn er sportieve hoogtepunten zoals het NK eventing en mennen, het WK aangepast sporten en het EK vierspannen”, vertelt pr-medewerkster Lonneke Hilz.

“Dit jaar hebben we ook het FEI WK vierspannen voor paarden op de agenda staan. Op woensdag is de officiële openingsceremonie van het evenement.” Op donderdag start het sportprogramma echt met springen, dressuur en het mennen van de vierspannen.

“Dan kunnen de abonnees van BN DeStem meedoen aan een exclusieve rondleiding. Ze krijgen uitleg over de sport van deskundige gidsen. Als het mogelijk is, brengen we ook een bezoek aan de stallen. Alle aspecten van de paardensport komen aan de orde.”

Promenade
De deelnemers verzamelen bij de World Cup Bar op de promenade van het terrein op Landgoed De Prinsenhoeve. “Dat kan om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur”, zegt Lonneke Hilz. “De rondleidingen duren ongeveer een uur. Daarna kunnen ze de hele dag nog blijven om te genieten van de paardensport. Ze hebben toegang tot alle tribunes.”

Aansluitend kunnen de Club-leden een bezoek brengen aan de After Summer Lounge, die om 18.00 uur begint. “Op het Kamsteeg Tuinenplein wordt dan de eerste dag van het WK vierspannen in stijl afgesloten met muziek en een drankje. Daarvoor moeten de deelnemers dan wel zelf een kaartje kopen via www.aftersummerlounge.nl”, vertelt Hilz.

Daar staat tegenover dat het ticket voor de rondleiding met € 7,50 zeer aantrekkelijk geprijsd is. “De abonnees van BN DeStem kunnen nu echt van dichtbij kennismaken met de top van de paardensport.”

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
76 stemmen