Volledig scherm

Revalidatiecentrum Revant in Breda verbouwt voor de toekomst

BREDA - Revant Revalidatiecentrum Breda verbouwt om het centrum toegankelijker te maken voor de patiënten. Onder andere het entreegebied en de wachtruimtes worden gemoderniseerd.  

Aanvankelijk lag er een groot plan klaar voor Revant aan de Brabantlaan, maar in verband met hoge kosten werd het plan beperkt tot een deel van het gebouw. „We verwachten de kosten onder één miljoen euro te houden”, vult de woordvoerder van het revalidatiecentrum aan.   Eind april is de verbouwing begonnen en het centrum hoopt het grootste gedeelte voor de bouwvak af te hebben. „Daarna gaan we de zalen met patiënteninformatie aanpassen.” Het doel van de verbouwing is om het gebouw toekomstbestendig te maken. „We richten ons op de verbetering voor de patiënt.”   Revant probeert de overlast te beperken voor de bezoekers. Zo wordt er momenteel gebruik gemaakt van een andere entree en zijn er vrijwilligers ingezet om patiënten te begeleiden.

Volledig scherm
Volledig scherm

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
164 stemmen