Volledig scherm
© RGBStock.com

Reünie op Theresiaschool in Moerstraten

MOERSTRATEN -  De Theresiaschool in Moerstraten gaat op 1 augustus voorgoed dicht. Oud-leerlingen hebben het initiatief genomen om een reünie te organiseren. 

"Oud-leerlingen en –leraren, dorpsbewoners en andere belangstellenden zie nog graag een keer de school willen bezoeken zijn dan van harte welkom”, zegt Sandra Loos van de Ouderraad van de Theresiaschool.

Zondag 17 juli kan iedereen van 13.30 tot 17.30 uur in het schoolgebouw aan de Moerstraatseweg 89 terecht. Om 14.00 uur vindt de officiële opening plaats.

Omdat er nogal wat belangstelling wordt verwacht wil de ouderraad graag dat mensen zich tevoren aanmelden. Dat kan tot 10 juli door een mail te sturen met daarin de naam en de jaren dat men op school, heeft gezeten of gewerkt. Het adres is reunie@theresiakpo.nl.

Voor kinderen is er op 17 juli een springkussen en komt er een ballonnenclown en kinderen kunnen zich ook laten schminken.

"We willen ook proberen om een kleine fototentoonstelling te maken. Mensen die nog oude foto’s hebben, willen we vragen om een kopie van die foto’s in te leveren bij de school, zodat we tevoren alle op kunnen zetten”, besluit Sandra Loos.

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (97%)
  • Oneens (3%)
68 stemmen