Volledig scherm
Leon Videler en Miranda van Alphen voor de modewinkel van Sandwich op Rosada. 'Deze plek doet mij denken aan Eurodisney'. Foto Peter van Trijen/pix4profs

Retailer Videler slaat vleugels uit naar Rosada

ROOSENDAAL - Leon Videler (54) heeft wel 25 keer op een bankje gezeten in Rosada Fashion Outlet. De Roosendaalse Bergenaar (of Bergse Roosendaler?) die samen met zijn vrouw Miranda van Alphen twee damesmodezaken runt in Roosendaal en Bergen op Zoom, wilde als ondernemer ervaren wat Rosada met hem doet.  

"Ik ben een gevoelsmens. Ja, ook als ondernemer. Als ik iets nieuws doe, moet het gevoel goed zijn." Op het bankje in het outletdorp liet hij de sfeer van Rosada op zich inwerken. " Schoon en netjes. Keurig ingericht. Geen rommel op straat. Sinds de uitbreiding dit jaar is ook de horecakwaliteit sterk verbeterd. Weet je waar ik aan moest denken toen ik daar zat? Aan Eurodisney."

Videler hield ook de shoppers in de gaten. Hoe ze lopen, welke winkels ze binnengaan. "Op de rotonde net buiten de Rosada heb ik ook gestaan. Ha, ha. Gewoon kijken uit welke richting de meeste auto's komen."

Hij is eruit. Binnenstadsretailer Videler slaat zijn vleugels uit in Rosada. Sinds maandag bestiert het paar daar als franchisenemer de damesmodewinkel van het label Sandwich.

Lees veel meer woensdag in BN DeStem Roosendaal.

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
EINDE
0-2
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo ExcelsiorEXC
90'+4'
1-1
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo VVV-VenloVVV
90'+1'
0-1
ADO Den HaagADO
away logo
home logo FC TwenteTWE
RUST
1-0
Roda JC KerkradeRJC
away logo

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
707 stemmen