Volledig scherm

Professioneel familieportret op locatie met Happix


Kosten: € 199,- per shoot
Inclusief: grote afdruk van 40 x 60 cm op canvas
Locatie en datum: in overleg

*wij brengen u, nadat u uw ticket heeft besteld, in contact met Happix

Het is najaar en de feestdagen komen er alweer aan. BN DeStem Club heeft alvast een bijzondere cadeautip: een familieportret op locatie door een professionele fotograaf van Happix. Wij brengen u in contact met Happix. In overleg met deze partij kiest u zelf een fotograaf, de locatie en datum voor de fotoshoot.

Happix zorgt voor een prachtige afdruk op formaat. Happix is een nieuwe en snelgroeiende onderneming in Breda. “Als fotograaf merkte ik dat de markt mede door technische ontwikkelingen snel veranderde”, zegt Robert Govers. “Tegelijkertijd zag ik in andere branches platforms ontstaan waarin kleine partijen zich verenigden. Met samenwerking kom je immers verder.”

Govers kwam in contact met Barend Groote Schaarsberg, in het verleden medeoprichter van Easy Way, bekend van de studentenchauffeurs. “In die tijd gingen steeds meer mensen zelf fotograferen met de moderne camera’s en bewerkingen doen op computers. De vaklieden die de fotografen waren, dreigden prijsvechters te worden”, vertelt de medevennoot.

Oplossing
Samen ontwikkelden ze een oplossing: het fotografieplatform Happix. Govers: “Er zijn inmiddels al 500 professionele fotografen uit heel Nederland bij ons aangesloten. Kwaliteit is gegarandeerd. Klanten vinden in overleg met Happix de fotograaf met de stijl of werkwijze die bij hen past.”

En dat komt goed uit met de feestdagen in aantocht. Happix heeft voor BN DeStem-abonnees een mooi concept ontwikkeld: de familieportretten. “Kerst is immers een familiefeest. Wij bieden de abonnees van BN DeStem een fotoshoot aan op een locatie naar keuze in West-Brabant.”

Stijl
Het gaat niet alleen om portretfotografie, zegt Groote Schaarsberg. “Op de website kunnen de lezers precies díe fotograaf uitkiezen die qua stijl of persoonlijkheid het beste bij hen past”, zegt Groote Schaarsberg. “Het kan gaan om een hele familie tot twaalf personen.

Ook bepalen ze zelf de locatie: binnen of buiten in het bos en in heel West-Brabant. Wij regelen de rest. De deelnemer maakt zelf een keuze uit meerdere foto’s.” De leden van BN DeStem Club krijgen uiteindelijk een grote afdruk van 40 bij 60 centimeter op canvas. “Opgeven kan nu al tot en met december”, vertelt Govers. “Bij familieportretten draait alles om de juiste fotograaf.

Op onze website kunnen deelnemers kiezen. Dan weet je zeker dat je een mooi resultaat hebt: een herinnering om trots op te zijn.”

poll

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
398 stemmen