Volledig scherm
Prins Dionisius

Prins Dionisius LI is de 51e prins van Boemeldonck

PRINSENBEEK - Dennis Jongenelis (45) is vrijdagavond tijdens een zeer drukbezochte Prinsenzitting in De Drie Linden in Prinsenbeek onthaald als de 51ste Prins van Boemeldonck. Prins Dionisius LI wordt geflankeerd door de hofdames Ellen van Haperen van CV de Spetters en Amy de Graaf van CV de Black Eagles.

Prins Dionisius is al van jongs af aan betrokken bij het Boemeldoncks carnaval, meldt de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK). Hij is vanaf de oprichting betrokken bij CV De Puddingbuksen.

Sinds dit jaar maakt hij deel uit van het dagelijks bestuur van de BAK van Boemeldonck. Dennis Jongenelis en zijn partner Patricia Bastiaansen hebben twee kinderen. In het dagelijks leven is de nieuwe prins beroepsbrandweerman bij de post Moerdijk Haven.

De nieuwe dansmarietjes zijn Mette Kerkhof, Elke Ruben, Meike Veenhof, Eva Besems, Lieve van Bueren, Veerle Goosens en Maggie van Amersfoort.

Voordat vrijdagavond alle mensen van het BAK-gezelschap werden voorgesteld, was de finale van het liedjesfestival 2017. De winnaar was: Guus Basstein en ‘Magrietje +’ met het nummer 'Bij ons in Boemeldonck, geve we dur kleur aon'.

poll

Onderwijsinstellingen die ontgroeningen toestaan moeten worden gekort op hun budget.

Onderwijsinstellingen die ontgroeningen toestaan moeten worden gekort op hun budget.

  • Eens (90%)
  • Oneens (10%)
110 stemmen