Volledig scherm
‘Dit overtreft de stoutste verwachtingen. We dachten een fiets te winnen.’ Bianca en Gert-Jan zijn dolblij.

Postcodeloterij deelt 2,5 miljoen euro uit in Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE -Het is feest in Wouwse Plantage. De Postcodeloterij deeltdaar donderdag 2,5 miljoen euro uit.

De helft van de prijs wordt verdeeld onder de winnaars op postcode 4725 AD. De andere helft onder alle winnaars van de winnende wijk 4725.

'Enkele nachten slecht geslapen'
Een van de grote winnaars is Adri, hij won 267.857 euro. Enkele dagen geleden werden zij al gebeld dat er een verrassing aan zat te komen. "Daar heb ik enkele nachten slecht van geslapen."

Ook Jack en Natascha kregen van Gaston Starreveld een cheque van 267.857 euro overhandigd. Wat bovenaan het wensenlijstje staat? Een auto kopen voor hun zoon. Jack en Natascha stonden al op de uitkijk. "As Gaston komt, dan is het menens hè."

Flauwvallen
De winnaars die net iets minder kregen waren net zo blij.Emma en Ton zijn helemaal overdonderd door de prijs van 89.250 euro. In hun woonkamer staat nog een oude beeldbuis, dus die kan nu snel worden vervangen.

Wanneer Gaston met zijn knalrode jas op je af komt lopen, kun je in alle staten raken. Voor Helma werd het haast teveel. Toen ze de presentator zag, dacht ze bijna flauw te vallen. Gelukkig kon ze gewoon de cheque ter waarde van 89.250 euro in ontvangst nemen.

De uitreiking is vrijdag te zien op TV: om 10.00 uur bij Koffietijd en om 17.00 uur bij RTL Live, beiden op RTL 4.

Volg hieronder de ontwikkelingen in Wouwse Plantage aan de hand van de tweets van verslaggeefster Pricilla Molle.

Tweets door @Pricillaa

Volledig scherm
Jack en Natascha, ook dolblij met de grote prijs.
Volledig scherm
Emma en Ton zijn helemaal overdonderd door de prijs. In de woonkamer staat nog een oude beeldbuis, dus die wordt nu snel vervangen.
Volledig scherm
Winnaar Helma viel bijna flauw toen ze presentator Gaston zag.
Volledig scherm
De bus van de Postcodeloterij in Wouwse Plantage.
Volledig scherm
Jack en Natascha zijn ruim een kwart miljoen rijker.
Volledig scherm
Winnaar Adri mocht ook een cheque in ontvangst nemen van Gaston. Hij ontving 267.000 euro
  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
691 stemmen