Volledig scherm
Interview met demissionair wethouders Bob Bergkamp, Mirjam Haagh, Bernie van den Berg en Patrick van Lunteren © Ron Magielse / het fotoburo

Politieke crisis Breda: 'Ik kon het gewoon niet geloven'

BREDA - Ze waren verbijsterd. Zeggen de vier wethouders van SP, PvdA, Breda'97 en CDA. Ze moesten woensdagmiddag op de website van BN DeStem lezen, dat coalitiepartner GroenLinks de stekker uit de samenwerking trok.

Doorgaan
Haagh: 'Ik kon het gewoon niet geloven'. En nu? Nu willen ze maar een ding. Doorgaan! Ze waren namelijk heel lekker bezig en Breda lag op koers, vinden ze zelf. Ja, ook met wethouder Selcuk Akinci was het volgens de vier goed samenwerken.

Dat zijn partij de stekker eruit heeft getrokken over 'zo'n klein dossier' als het museumdossier, is volgens de vier onbegrijpelijk.

In BN DeStem van maandag - editie Breda - een exclusief interview met demissionair wethouders Bob Bergkamp, Miriam Haagh, Bernie van den Berg en Patrick van Lunteren.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Liever mooi verliezen, dan lelijk winnen

Liever mooi verliezen, dan lelijk winnen

  • Eens (63%)
  • Oneens (37%)
357 stemmen

poll

Ook zonder de huurlingen van Manchester City moet NAC zich kunnen handhaven in de eredivisie

Ook zonder de huurlingen van Manchester City moet NAC zich kunnen handhaven in de eredivisie

  • Ja (57%)
  • Nee (43%)
2631 stemmen