Volledig scherm
© Thinkstock

Politie zoekt getuigen van pinnen onder bedreiging bij Bisschopshoeve in Breda

BREDA - De politie is op zoek naar getuigen van een incident op vrijdag 15 juli aan de Bisschopshoeve in Breda waarbij een 20-jarige man uit Oosterhout om 13:55 uur, onder bedreiging, een geldbedrag moest pinnen.

Het slachtoffer reed op de A58 in de richting van Breda toen hij op de vluchtstrook een grijze BMW met buitenlands kenteken zag staan. Een man, die bij het voertuig stond, gebaarde naar het slachtoffer. De Oosterhouter stopte bij de stilstaande auto en werd in het Engels door de bestuurder van het voertuig aangesproken.

Hij vertelde dat hij zonder benzine stond en vroeg of hij hem naar een pinautomaat kon rijden. Het tweetal reed vervolgens naar een pinautomaat aan de Bisschopshoeve in Breda.

Er werd vervolgens aan het slachtoffer gevraagd een geldbedrag te pinnen, daarbij is hij bedreigd. Vervolgens voegde zich een tweede man bij de dader en liepen ze in onbekende richting weg.

Signalement
De politie vraagt getuigen zich te melden. Van de twee verdachten is een signalement bekend.

Dader 1: circa 1.76 meter lang, licht getint, kalend, kort zwart haar. De man had een stoppelbaardje, normaal postuur en een rond gezicht. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek, donkerbruine puntschoenen en een blouse. Ook droeg hij een gouden armband en nog wat gouden sieraden.

Dader 2: circa 1.70 meter lang, licht getint, zwart haar in een kuif met gel. Hij droeg een blauwe blouse met donkere stropdas en een donkere pantalon.

U kunt uw tips melden via 0900 - 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800 - 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (97%)
  • Oneens (3%)
73 stemmen