Volledig scherm
Lisa Chatrer is al meer dan een week lang spoorloos. © Politie

Politie hoopt met serie huiszoekingen Lisa Chatrer te achterhalen

BREDA - De politie doet woensdag huiszoekingen op verschillende plaatsen in Breda. Zij hoopt daarmee meer te weten te komen over de verdwijning van Lisa Chatrer. Dat 17-jarige Bredase meisje is al meer dan een week spoorloos.

De politie Oost-Nederland draait het onderzoek. Dat komt doordat het Brabantse meisje daar ook ingeschreven stond. "Zij verbleef hier in een instelling", vertelt een woordvoerder van de politie. "Meer details daarover kan ik daarover niet geven." In het belang van het onderzoek wil de politie sowieso niet veel bijzonderheden kwijt. De woordvoerder laat desgevraagd wel weten dat de politie geen aanwijzingen heeft hoe het momenteel met het meisje gaat.

Urgentie
"Vandaar ook de huiszoekingen en de urgentie die wij aan deze zaak geven."  Lisa Chatrer werd voor het laatst gezien op 23 augustus. Ze was toen in Breda, de plaats waar zij eigenlijk vandaan komt. Zij droeg toen een spijkerbroek, een winterjas met legerprint en grote bontkraag en blauwe gymschoenen en had een tijgerprint plastic tas van ‘O'Moda’ bij zich. Zij is 1,65 meter lang, heeft blond/rossig haar en blauw-groene ogen.

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
76 stemmen