Volledig scherm
© Menno Boon

Pizzakoerier (18) bedreigd bij straatroof in Breda

BREDA - In de Hobokenstraat in Breda is zondagavond laat een 18-jarige pizzakoerier door drie man bedreigd met een mes en een ketting.

De bestelling die was opgegeven bleek vals te zijn. Eenmaal op het adres aangekomen werd hij bedreigd. Zijn telefoon werd door één van de drie straatrovers afgepakt.

De straatrovers zijn ook op de portemonnee uit maar die geeft de koerier niet af. Door een toevallig passerende flatbewoner worden de drie verdachten afgeleid. De pizzakoerier ziet kans zijn telefoon terug te pakken en op de fiets er vandoor te gaan.

Signalement
Het signalement van de drie daders luidt:

Man met het mes: 1.85-1.90 meter lang, smal postuur, zwart kort haar, masker, zwart t-shirt, spijkerbroek en een licht getinte huidskeur. Man met de ketting: 1.85-1.90 meter, smal postuur, zwart kort haar, zwart t-shirt, spijkerbroek, ook hij was licht getint Derde man: ongeveer 1.75 meter lang, normaal postuur, zwart kort haar, zwarte trui met capuchon en deze had hij over zijn hoofd, korte spijkerbroek

De politie is opzoek naar getuigen. Heeft u deze daders gezien of weet u iets over deze uiteindelijk mislukte straatroof? Dan kunt u uw tips doorgeven via 0900-8844.

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
769 stemmen