Volledig scherm
© Palko Peeters

Perfetti Van Melle helpt kinderboerderij Parkhoeve

BREDA – 25 medewerkers van de technische dienst van het Bredase Perfetti Van Melle hebben zich zaterdag maatschappelijk betrokken ingezet bij Parkhoeve Breda Noord. Ze hebben de houten gebouwen geschuurd en gebeitst en twee speeltoestellen schoongemaakt en van een fris nieuw kleurtje voorzien.

De gebouwen op kinderboerderij in Breda Noord zijn weer klaar voor het winterseizoen. Parkhoeve Breda-Noord maakt deel uit van park Hoge Vucht. Behalve een kinderboerderij is er een 18-holes midgetgolfbaan, speeltoestellen, een vier seizoenentuin en een hoeve met terras. Producten uit de moestuin, verzorgd door cliënten van Amarant worden er verkocht, evenals honing van eigen bijen uit de bijenhal.
  Om de gebouwen op het terrein winterbestendig te maken, moeten alle gebouwen gebeitst worden. Het gaat om een kleine schuur, de stal en de hoeve. Ook zijn twee speeltoestellen schoongemaakt en opnieuw geschilderd. Geert Aarts van Parkhoeve Breda-Noord: “Wij hebben een groep vrijwilligers. Maar het schuren en beitsen van drie gebouwen is ook voor hen een flinke klus. Vandaar dat we heel blij zijn met de groep mensen van Perfetti Van Melle'.
  De stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda zegt trots te zijn dat Perfetti Van Melle zich maatschappelijk betrokken voelt en zich inzet voor de maatschappij. Het bedrijf is vanaf het eerste uur partner van de stichting.

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
EINDE
0-2
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo ExcelsiorEXC
EINDE
1-1
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo VVV-VenloVVV
90'+2'
0-1
ADO Den HaagADO
away logo
home logo FC TwenteTWE
RUST
1-0
Roda JC KerkradeRJC
away logo

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
707 stemmen