Volledig scherm
De Dongense Dorpsquiz in de Salamander in dongen.

Per consumptie wijzer wint De Dongense Dorps Quiz (DDDQ)

DONGEN - Het team Per consumptie wijzer is de winnaar geworden van De Dongense Dorps Quiz (DDDQ). Daarmee liet het team van teamcaptain Susan Vorstenbosch 149 concurrenten achter zich.

De uitslag werd zaterdagavond ten overstaan van een gezellig gevulde zaal Salamander bekend gemaakt ten overstaan van een 1.400 koppig publiek. De grote belangstelling voor de prijsuitreiking onderstreept het succes van de dorpsquiz.

Vorige week zaterdag namen een kleine 3.000 Dongenaren actief deel aan de quiz die naast de meest uiteenlopende vragen, ook bestond uit doe-opdrachten, foto-opdrachten, een Dongens dictee en puzzels. In huiskamers, clubgebouwen en zelfs op het gemeentehuis waren commandocentra ingericht.

Alles mocht: gebruik van internet, vrienden bellen, op de fiets stappen om op zoek te gaan naar aanwijzingen.

Het team van Elise Hessels – De Winter BBQ-ers – bleef steken op de 118 e plek. ,,We waren maar met z’n tienen”, verdedigt ze zich. Van teleurstelling is geen enkele sprake. ,,Het was kei gezellig. Volgend jaar revancheren we ons. We zoeken voor die tijd extra teamleden, en we gaan volgend jaar midden in het centrum zitten met een eigen wifinetwerk.”

Lees maandag meer in BN DeStem

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (0%)
  • Oneens (0%)
0 stemmen