Volledig scherm
© Thinkstock

'PCP en Chaam niet meer tegenover elkaar na karatetrap op het veld'

BREDA - De wedstrijd tussen de tweede elftallen van PCP en Chaam, die zondag 17 april werd geschorst na een geweldsincident, wordt vermoedelijk niet meer ingehaald.

Dat is althans de gedachte van beide clubs, nadat ze de koppen bij elkaar hebben gestoken. De wedstrijd werd twee weken terug stilgelegd nadat een speler van de Bredase club een karatetrap en dubbele vuistslag uitdeelde aan een tegenstander. Die speler zit nog in ieder geval tot 4 mei in hechtenis, zo laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. De KNVB heeft nog een tuchtzaak tegen hem lopen.

"Er staat niets meer op het spel voor beide teams", zegt Johan Bindels, voorzitter van PCP. "Het zou wel goed zijn om het alsnog te doen, maar Chaam kan van zijn team nog niet zeggen of het daar trek in heeft." De KNVB moet uiteindelijk de knoop doorhakken over de afloop van het duel.

Chaam en PCP zaten afgelopen donderdag samen om het incident te bespreken. Bindels: "Je komt elkaar in de toekomst tegen, dus is het goed om over de situatie te praten. Of de kou nu uit de lucht is? Die was er nooit, volgens mij."

poll

Het frauderen met pgb is het gevolg van een ook voor de overheid veel te ingewikkelde regeling

Het frauderen met pgb is het gevolg van een ook voor de overheid veel te ingewikkelde regeling

  • Eens (78%)
  • Oneens (23%)
80 stemmen