Volledig scherm
Foto Martijn Schraven

Palm Parkies neemt maatregelen na kritiek in Roosendaal

ROOSENDAAL - De organisatie van Palm Parkies heeft de grootst mogelijke bar neergezet in het Vrouwenhof. Na het debacle rond de ellenlange wachtrijen bij de bonnen en aan de bar van vorige week, beloofde de organisatie beterschap. Met succes, zo bleek woensdag.   

Al moet daar de kanttekening bij geplaatst worden dat het deze derde avond in de zomerconcertserie aanzienlijk minder druk is dan de eerste twee weken.

„Vorige week was extreem”, zegt Palm Parkieswoordvoerder Jessy van Dijck. Ze somt de extra maatregelen op die deze avond genomen zijn om herhaling te voorkomen. Zo is deze avond de grootst mogelijke bar van de organisatie neergezet.

„Deze is 3 meter langer dan die van vorige week. We hebben ook meer tapinstallaties meegekomen en is er een tweede bar geopend. Ook zijn er meer kassa’s voor de bonnen en betaalkaarten.”

Kritiek
​Dan was er voorgaande weken ook kritiek op het ontbreken van aangekondigde gratis kaasblokjes bij bestelling van vier biertjes. Zolang de voorraad strekt, staat keurig aangegeven op de posters. Maar heel lang strekte die voorraad kennelijk niet.

„Palm Parkies is logistiek een ingewikkeld geheel”, aldus Van Dijck. „En op voorhand de juiste hoeveelheid inschatten is erg lastig. We hebben deze week wat extra kaasblokjes meegenomen.”

Lees donderdag veel meer in BN DeStem

Volledig scherm
Foto Martijn Schraven

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
1183 stemmen