Volledig scherm

Outdoor met Decathlon: shoppen + wandeling Bavelse Berg en Breepark


Datum: woensdag 13 juli, verzamelen tussen 18.45 en 19.00 uur.
Locatie: Decathlon, Bavelseparklaan 20, 4817 ZX Breda, Navigatie: Minervum 7001.
Activiteit: wandeling over de Bavelse Berg en exclusief shoppen.
Bij aanmaak klantenkaart gratis Quechua-tasje of veldfles.
​Ticketprijs: € 7,95 p.p.

BN De Stem Club gaat aan de wandel. Onder deskundige begeleiding van de medewerkers van Decathlon Breda trekken we op 13 juli over de Bavelse Berg. Op het Breepark gaan we exclusief shoppen bij de vestiging van één de grootste sportwinkels van Nederland.

Decathlon is sinds november gevestigd op het Breepark, vertelt Rens Schuurman, afdelingsmanager Bergsport & Accessoires. “We hebben hier een winkeloppervlakte van 4000 vierkante meter met gratis parkeerplaatsen. Hier vind je 65 sporten onder één dak. Ook hebben we regelmatig bijeenkomsten met sportverenigingen. We nodigen de leden uit om hier te komen shoppen.

Specialiteiten
De leden van BN DeStem Club kunnen op 13 juli gebruik maken van de vele mogelijkheden van Decathlon. “Deze activiteit sluit mooi aan bij onze specialiteiten”, zegt Rens Schuurman. “We ontvangen de deelnemers met water, koffie of thee en een mueslireep. Dan maken we een wandeltocht van zo’n 7,5 kilometer door de fraaie groene omgeving. Ook zien we de ontwikkeling van het Breepark, waar de bouw van een megabioscoop en de evenementenhal in volle gang is. Onze medewerkers lopen mee, zodat de deelnemers al hun vragen over schoenen, kleding en andere artikelen onderweg al kunnen stellen.”

Deskundig
​De wandelaars starten daarna, tussen 20.00 en 20.30 uur, met de ontdekkingstocht door de outdoor-afdeling in de winkel. “Tot 22.00 uur kunnen ze shoppen onder deskundige begeleiding. We zetten extra personeel in en geven de winkel een outdoor-tintje”, vertelt Annabel Huisman. “Bij de gratis aanmaak van een klantenkaart krijgen de deelnemers een veldfles of een Quechua-tasje. Quechua is het bekendste merk van Decathlon, denk hierbij aan de pop-up tentjes.”

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
210 stemmen