Volledig scherm
De Boxtelnaren maakte een filmpje over hun bezoek aan de zuiderburen © Still uit het YouTube-filmpje

Oud-Zevenbergenaar scoort met ludieke filmpjes over de Belgen op het EK (video's)

BOXTEL/ZEVENBERGEN - Oranje mag dan niet spelen, aan de Belgen kun je ook plezier hebben menen Roel Jongenelen uit Zevenbergen en Emile Kalmann uit Boxtel. Zij combineren de Rode Duivels met het Belgische plaatsje Geel en wat krijg je dan? Juist: oranje.

Afgelopen weekend toog het tweetal uit Liempde en Sint-Oedenrode naar België om op de Geelse Markt de wedstrijd tegen de Italianen te verslaan. Zaterdag en woensdag gaan ze terug voor de wedstrijden tegen Ierland en Zweden. Dat belooft gezien het eerste filmpje nog een hoop lol.

Jongenelen: "We proberen de mensen te laten lachen en willen niemand beledigen, maar we gaan wel op het randje zitten. Waarom wij dit doen? Het is een hobby. Bovendien hebben we twee jaar geleden het WK gedaan vanuit Sint-Oedenrode. Dat smaakte naar meer."

Roel & Emile - Rood Geel Oranje Afl 2 Belgie - Ierland. Impressie van de voetbalwedstrijd België - Ierland tijdens het EK 2016 ´D´r op of d´r onder´
Bekijk ook onze andere filmpjes op https://www.facebook.com/roelenemile/ ROOD + GEEL = ORANJE - Roel & Emile Aflevering 1 EK-Wedstrijd België - Italië maandag 13 juni 2016 op Marktplein in Geel/België

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
18:30
VVV-VenloVVV
away logo
home logo FC TwenteTWE
18:30
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
652 stemmen