Volledig scherm
Vospop in 2015 © Archieffoto

Opwarmen voor Vospop in Nieuw-Vossemeer met pre-party

NIEUW-VOSSEMEER - Dit jaar wordt voor de derde keer Vospop georganiseerd. Het gratis toegankelijke driedaagse festival vindt plaats in het laatste weekend van juli op het festivalterrein aan de Veerweg in Nieuw-Vossemeer. Om alvast in de stemming te komen zijn er komend weekend twee zogenaamde pre-party’s.

In de Dorpsherberg aldaar zijn er vrijdagavond 24 juni optredens van volkzangers Roy Geerts uit Teteringen en Ton Peeters alias The Batman uit Steenbergen. Op zaterdagavond 25 juni is er een optreden van de plaatselijke coverband Skinny Paul & The Fat Men. Die band speelt zowel recent materiaal als klassiekers van De Dijk, Golden Earring als Pearl Jam.

Organisator Fred Lupker wil met de preparty’s dezelfde laagdrempeligheid uitstralen als tijdens het gratis festival op 29, 30 en 31 juli. Dan is er een Après Ski Feest met veel Nederlandstalige muziek op vrijdag, een rockfestival op zaterdag en een familiedag op zondag. De bovengenoemde artiesten zijn ook dan weer van de partij, al komen er dan nog veel meer artiesten naar Nieuw-Vossemeer. Tijdens het festivalweekend zal er een mini camping worden ingericht, zodat er ook kan worden overnacht.

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
537 stemmen