Volledig scherm
Hans en Annelieke Hanegraaf voorcafetaria 't Markkantje in Terheijden. © Nicole Roelands

Opvolger gezocht voor cafetaria 't Markkantje in Terheijden

Terheijden - Na meer dan 26 jaar in cafetaria 't Markkantje te hebben gewerkt, vinden eigenaren Hans en Annelieke Hanegraaf het goed geweest. Ze zoeken een opvolger.

De beslissing is niet zo maar genomen. Vorig jaar, toen ze er 25 jaar in zaten, besloot het stel om ermee te stoppen. Sinds kort staat de cafetaria aan de Markstraat ook daadwerkelijk te koop.

Met liefde en plezier hebben ze dag in dag uit in de zaak gewerkt. Zo zijn er nog bepaalde momenten die hen goed bij zijn gebleven. "We hebben zoveel leuke dingen meegemaakt, maar de drukte tijdens de kermis vroeger was wel erg leuk. Dan stond er hier een oud orgel en daar kwam iedereen op af", vertelt Annelieke.

Ook benadrukt ze de vriendelijkheid van de klanten. "Als we in de vakantie een aantal weken dicht zijn geweest, zijn mensen blij als we weer terug zijn. Dan hebben ze bijvoorbeeld het stoofvlees of de satésaus gemist. Dat maakt het werk wel extra leuk."

Lees het uitgebreide verhaal in de krant van donderdag.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
701 stemmen