Volledig scherm
De nieuwe parkeergarage van het Amphia Molengracht opent woensdag 31 augustus en wordt medio september ingewijd met een speciale klimtijdrit voor wielrenners.

Ophef over tarieven parkeergarage Amphia Ziekenhuis Breda

BREDA - Een dagkaart voor een tientje en geen 6 euro zoals voorheen. Bezoekers van het Amphia zijn boos over de nieuwe parkeertarieven bij het Bredase ziekenhuis.

Een 'schande' vindt Bep de Ridder het. "Ligt je man in het ziekenhuis, toch al niet leuk, plukken ze je ook nog eens kaal. Ik heb eens uitgerekend wat ik in een week tijd aan parkeergeld bij het Amphia heb moeten betalen. 41 euro 50, da's toch niet normaal."

De Bredase is niet de enige die boos is vanwege de verhoogde parkeertarieven die het Amphia hanteert sinds de ingebruikname van de nieuwe parkeergarage, anderhalve week geleden.

Meerdere bezoekers van het ziekenhuis aan de Molengracht deden de afgelopen dagen hun beklag. Wat steekt, is met name de verhoging van het dagtarief. Betaalde je op de oude parkeerplaats waar later dit jaar het nieuwe ziekenhuis wordt gebouwd, 6 euro voor zo'n kaart. Nu is dat een tientje.

De tarieven voor kort parkeren (maximaal 2 uur) zijn gelijk gebleven.

Lees donderdag meer in BN DeStem

poll

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

  • Eens (40%)
  • Oneens (60%)
544 stemmen