Volledig scherm
Presentator André van der Toorn (rechts) loopt het draaiboek nog maar eens door voordat hij begint aan het interview met verkeersdeskundige Ruud Hornman van de NHTV in Breda. © Marcel van Dorst/MaRicMedia

Oosterhoutseweg bij Raamsdonk in SBS6-show De Gevaarlijkste Wegen van Nederland

RAAMSDONKSVEER/OOSTERHOUT - In Raamsdonksveer en Oosterhout worden vrijdagmiddag opnamen gemaakt voor het SBS6-televisieprogramma De Gevaarlijkste wegen van Nederland.

De wegen die onder de loep genomen worden zijn de Oosterhoutseweg in Raamsdonk en de Oude Veerseweg in Oosterhout waarin deze overgaat. De wegen liggen grotendeels parallel aan de A27.

Geschept
Er zijn in het verleden meerdere dodelijke ongelukken gebeurd op de wegen. Dit jaar alleen al verloor een bestuurder in februari het leven toen een personenauto en een Brabantliner op elkaar botsten, raakte in juli een motorrijder gewond toen hij werd geschept door een auto en verloor een jeugdige automobilist in augustus het leven bij een eenzijdig ongeluk.

Verkeersdeskundige
Om de problematiek in beeld te brengen maken presentator André van der Toorn en zijn cameraploeg opnames. Van der Toorn interviewt Ruud Hornman, verkeersdeskundige van de NHTV in Breda.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
90'+1'
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
0-4
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
681 stemmen