Volledig scherm
Auto over de kop bij ongeluk op A16 bij Moerdijk © Tom van der Put

'Ongeluk op A16 ter hoogte van Zevenbergen gebeurde doordat auto over het hoofd gezien werd'

ZEVENBERGEN - Het ongeluk van dinsdagavond op de A16 heeft waarschijnlijk kunnen gebeuren doordat een van de betrokken bestuurders een andere weggebruiker finaal over het hoofd gezien heeft. Dat meldt de politie.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor acht op de oprit naar de A16, ter hoogte van Zevenbergen. Een 32-jarige man uit Spijkenisse raakte gewond en moest met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd worden. Het ongeluk gebeurde vermoedelijk doordat een vrachtauto en een personenauto, die bestuurd werd door een 32-jarige man uit Roosendaal, tegelijkertijd invoegden op de toerit naar de A16. De personenauto reed direct door naar de tweede baan, maar zag hierbij de aankomende auto van de man uit Spijkenisse over het hoofd.

Slip
Deze maakte een stuurcorrectie om een aanrijding te voorkomen, maar raakte in een slip en tikte nog net tegen de auto van de man uit Roosendaal aan. Vervolgens sloeg de auto drie keer over de kop en kwam tot stilstand. De beide personenauto’s zijn weggesleept door een takelbedrijf en de man uit Roosendaal is door agenten meegenomen naar het politiebureau voor een verdachtenverhoor. Hij heeft een verklaring afgelegd en mocht daarna zijn weg weer vervolgen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
691 stemmen