Volledig scherm
De politie ging met kogelwerende vesten opzoek naar de verdachten. © Jeroen Stuve

Onderzoek naar mishandeling en bedreiging in Dongen

DONGEN - De politie meldt dat er nog veel onduidelijk is over een incident dat zondagavond aan de Paukenlaan in Dongen plaats vond. Een 20-jarige man werd tijdens een opstootje in een appartement met een schep mishandeld en met een vuurwapen bedreigd.

De politie zette de straat af omdat aanvankelijk verondersteld werd dat de dader nog binnen zat. Later werd duidelijk dat vijf personen, waaronder degene die dreigde met het vuurwapen al gevlucht waren. De overige vijf aanwezigen, waaronder de aangever, werden aangehouden. Twee verdachten zijn vastgezet.

Bezoek
Een 20-jarige man uit Hank was zondagavond samen met een 21-jarige man uit ‘s-Gravenmoer naar het appartement van een 21-jarige vrouw gegaan. Hij wilde daar kennelijk praten over een lopend conflict. Naast de bewoonster waren nog een 22-jarige vrouw uit Rijen en een 22-jarige man uit Hank aanwezig. Mishandeling
Tijdens dat bezoek zijn kennelijk vijf andere personen het appartement binnen gekomen die de 20-jarige man met een schep hebben mishandeld. Ook zou hij door een van hen bedreigd zijn met een vuurwapen. De daders waren daarna op de vlucht geslagen. De politie heeft alle personen die nog aanwezig waren in het pand aangehouden. Drie van hen werden snel weer vrijgelaten. Een 22-jarige man uit Hank en 21-jarige man uit ’s Gravenmoer werden ingesloten. Hun rol bij het incident wordt onderzocht.

poll

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

  • Eens (59%)
  • Oneens (41%)
623 stemmen