Volledig scherm

Ode van NAC-fan gaat de mist in door 'intern misverstand'

ROOSENDAAL - Het had een ode aan NAC moeten worden. Maar daar kwam donderdag maar bitter weinig van terecht in de studio van Sonic Solutions in Roosendaal.

NAC-supporter Evert van Huygevoort zou zijn eerbetoon aan de Bredase betaald voetbalorganisatie ingezongen hebben met de steun van een aantal spelers van de NAC-selectie. Dat was tenminste de afspraak. Toen puntje bij paaltje kwam werden de NAC-spelers door de club teruggefloten.

Verbaal
Resultaat: het geplande NAC-koortje had de studio verlaten, waarmee er een dikke streep door het hele plan voor de opname was getrokken. De oorzaak lag in mogelijke gebeurtenissen tijdens de jongste uitwedstrijd van NAC, vrijdag in en tegen Den Bosch. Bij die verloren partij zou Van Huygevoort zich verbaal niet onbetuigd hebben gelaten.

Misverstand
Een woordvoerder van de club houdt het er achteraf op dat er sprake is geweest van een 'intern misverstand'. "We gaan bekijken wat er wel of niet gebeurd is in Den Bosch. Als blijkt dat dat allemaal in orde is dan werken we alsnog graag mee aan de opnames. Want bij ons geldt wel dat afspraak in principe afspraak is."

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
214 stemmen