Volledig scherm
© Lex van Lieshout/ANP

Nijmegenaar (48) mishandeld in Bergen op Zoom na verkeersconflict

BERGEN OP ZOOM - Een 48-jarige bestuurder uit Nijmegen heeft aangifte gedaan van mishandeling na een verkeersconflict over een voorrangssituatie. Het incident vond zondagmiddag plaats op de kruising Heiningen/Blokland in Bergen op Zoom.

De Nijmegenaar reed over de kruising waar hij voorrang had. Net voordat hij de kruising opreed  schoot er snel een andere auto voor. Om een aanrijding te voorkomen moest de man flink in de remmen. Teneinde zijn ergernis kenbaar te maken claxonneerde de Nijmegenaar.

Dit werd echter niet op prijs gesteld door de inzittenden van de andere auto. Deze ging stapvoets rijden tot de man uit Nijmegen besloot in te halen. Dit werd hem verhinderd door de inzittenden van de andere auto. Zij stopten hun voertuig en stapten allebei uit de auto.

Mishandeling
De twee mannen liepen op de auto van de 48-jarige man af en toen hij ook uit zijn auto stapte, begonnen de twee direct op hem in te slaan. De Nijmegenaar probeerde de klappen te ontwijken door weg te komen, maar de inzittenden van de andere auto bleven op hem in slaan.

Ondanks dat de man ten val kwam bleven de twee maar doorgaan met mishandelen. Uiteindelijk hebben omstanders zich met de vechtpartij bemoeid. Hierop gingen de twee onbekende mannen er vandoor in hun auto.

Door de omstanders werd het kenteken van de auto genoteerd en 112 gebeld. De politie is ter plaatse gekomen en heeft een aangifte opgenomen van de man uit Nijmegen en diverse mensen getuigen gehoord die getuigen waren van het voorval.

Aanhouding
Ondertussen hadden de  twee zich gemeld op het politiebureau van Bergen op Zoom. Beide mannen zijn aangehouden en zitten nog vast. Het betreffen een vader en een zoon van 51 en 16 jaar oud.

Zij zijn beide woonachtig in Bergen op Zoom. Tegen hen zal proces-verbaal opgemaakt worden. De man uit Nijmegen heeft lichte verwondingen opgelopen.

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
103 stemmen