Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuwe tafels en stoelen voor gemeentehuis Halderberge

OUDENBOSCH - De binnenkant van het gemeentehuis in Oudenbosch gaat behoorlijk op de schop. Het college van B en W trekt 145.000 euro uit voor een verbouwing en vervanging van meubilair. "Een deel van het huidige meubilair dateert nog uit de periode van het oude gemeentehuis.

Sommige stoelen en bureaus zijn al meer dan vijftien jaar oud en is toe aan vervanging. Dat heeft niet alleen te maken met slijtage, maar ook met Arbonormen. Het is namelijk de bedoeling dat we voornamelijk met flexplekken gaan werken. Dat betekent bijvoorbeeld dat bureaus verstelbaar moeten zijn. Dat kan nu nog niet, vandaar de investering in nieuwe materialen", legt wethouder Jan Mollen uit.

Naast de aanschaf van nieuwe meubels, wordt het gemeentehuis ook verbouwd. "Gezien de vele problemen rond huisvesting hebben we een plan geschreven voor het gemeentehuis waarmee de komende jaren wordt voorzien in het creëren van voldoende werkplekken. We gaan dit kantoor efficiënter inrichten. Zo maken we ook ruimte voor de komst van het politiebureau", aldus Mollen.

Lees vrijdag meer in BN DeStem

poll

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

  • Eens (37%)
  • Oneens (63%)
1293 stemmen