Volledig scherm
De waterbak is een van de nieuwe elementen van het vernieuwde hippische park van de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Prinses Irene in Zevenbergen. foto edwin wiekens/pix4profs

Nieuw hippisch park voor Ponyclub Prinses Irene in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Wethouder Eef Schoneveld van de gemeente Moerdijk heeft zaterdagmiddag het vernieuwde hippische park van de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Prinses Irene in Zevenbergen geopend. Hij feliciteerde de Rijvereniging met haar 70-jarig bestaan en het vernieuwde park.

„Dit is een bijzondere dag. Het 70-jarig bestaan van uw vereniging en een vernieuwd hippisch park. U bent een vereniging die voor iedereen bereikbaar is. Onder andere door de lage contributie. Daardoor heeft u een sociale functie en dat is heel belangrijk.”
Daarna namen Schoneveld en clubvoorzitter Anton Rijnart plaats achterop de koets van Toon en Annie Jochems van Menstal Jochems, die met hun paarden Elco en Charlie het gloednieuwe parcours op het Hippische Park aflegden. Over de heuvel, langs de hindernissen en door de waterbak werden wethouder en voorzitter in hoog tempo over het parcours gereden. Menstal Jochems is ook verantwoordelijk voor de aanleg van het parcours.

Live Voetbal

home logo PEC ZwolleZWO
43'
0-0
PSVPSV
away logo
home logo FC UtrechtUTR
42'
1-0
ExcelsiorEXC
away logo
home logo FC GroningenGRO
43'
0-1
VitesseVIT
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
16:45
AZAZ
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
4-1
Heracles AlmeloHER
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
885 stemmen