Zelden gaat een week voorbij zonder dat er troep wordt weggegooid in de West-Brabantse natuur.
Volledig scherm
Zelden gaat een week voorbij zonder dat er troep wordt weggegooid in de West-Brabantse natuur.

Natuur West-Brabant is een dump-walhalla

BREDA - In de sloot ligt een berg asbest. Goed nieuws voor Staatsbosbeheer, want het waterschap draait op voor de schoonmaak. Dat is tenslotte 'eigenaar' van het oppervlaktewater. In een ander natuurgebied liggen vaten xtc-afval naast een bospad. Jammer voor Brabants Landschap, want dat mag die schoonmaak betalen. Als de troep een paar centimeter verder op het pad had gelegen, dan was de gemeente de klos geweest.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. PSV begaat weer misstap in Heerenveen en blijft achter op koploper Ajax

  PSV begaat weer misstap in Heerenveen en blijft achter op koploper Ajax

  PSV heeft opnieuw niet kunnen winnen bij Heerenveen. De ploeg van Roger Schmidt speelde met 1-1 gelijk in het Abe Lenstra Stadion, waar de club uit Eindhoven op 18 december 2011 voor het laatst won. Door het puntenverlies blijft PSV twee punten achter op koploper Ajax, dat eerder vandaag met 0-1 won bij Sparta. Ook nummer drie Feyenoord liet vandaag twee punten liggen met het doelpuntloze gelijkspel bij FC Twente.

Poll

Kabinet moet alle reizen naar het buitenland verbieden.

Kabinet moet alle reizen naar het buitenland verbieden.

 • Eens (75%)
 • Oneens (25%)
439 stemmen