Volledig scherm
Regen, regen en nog eens regen bij de avondvierdaagse in Hoeven. De bijna 500 deelnemers lieten zich daar niet door afschrikken en gingen enthousiast van start. FOTO Gerard van Offeren / PIX4PROFs

Natte start van vierdaagse Hoeven

HOEVEN - De start van de 17e editie van de Avondwandelvierdaagse Hoeven was maandagavond vanaf de parkeerplaats bij sporthal de Parrestee. Onder paraplu's, met regencapes en -jassen. Met plastic over de buggy's en wandelwagens.

Maar ook met heel veel enthousiasme, trokken de wandelaars over de Bosbadroute. Tot en met donderdag is het elke avond heerlijk stappen.

Het thema 'Muziek Laat Je Bewegen' werd letterlijk voorafgaand aan de start door een groep kinderen uitgebeeld in zang en dans. Het speciale wandellied is gemaakt door Co Vergouwen en Jody Pijper.

Al bij inschrijving kreeg de jeugd er zin in. Het snoep staat ruimschoots voor het pakken. Sinds 2012 is de organisatie in handen van Kiwanis Halderberge. De organisatie gaat er jaar voor jaar op vooruit.

Een mooie website, presentaties op de twee basisscholen, wandelliedjes die je kunt downloaden, een bloemenkaart om met korting een leuk bosje te kopen. Ondanks het mindere weer, zat de sfeer op de 5 en 10 kilometer er goed in. (Groot)ouders en kinderen maakten er een groot wandelfeest van.

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (87%)
  • Oneens (13%)
563 stemmen