Volledig scherm
© Pro Shots

NAC-communicatiebaas maakt wel promotie naar de Eredivisie

BREDA - In tegenstelling tot het eerste elftal van de club, maakt communicatiemanager Perry Hendriks wél promotie naar de Eredivisie. Hij treedt per 1 juli in dienst bij FC Utrecht. De persvoorlichter maakte woensdag bekend dat hij na vier jaar de overstap maakt naar FC Utrecht waar hij de nieuwe manager Marketing en Media wordt.

“Met pijn in het hart verlaat ik deze club”, zegt Hendriks die sinds de zomer van 2012 in dienst was van NAC. Hij werd binnengehaald op aandringen van toenmalig algemeen directeur Stefaan Eskes. Beiden kenden elkaar vanuit de American Football wereld en werkten samen bij de Amsterdam Admirals.

Na een stroeve aanpassingsperiode groeide Hendriks na het ontslag van Eskes de laatste jaren uit tot een gerespecteerd communicatiestrateeg die NAC op allerlei mogelijke manieren in de media wist te positioneren.

NAC hoopt op korte termijn de opvolger van Hendriks bekend te maken. Daarbij wordt gekeken of iemand van buiten gehaald wordt of dat de rechterhand van Hendriks, Matthias van Wettum, de nieuwe Manager Communicatie wordt.

Hendriks beleefde in die vier jaar bij NAC roerige momenten op zowel bestuurlijk als sportief gebied, zoals het afscheid van meerdere trainers en een degradatie.

poll

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
45 stemmen