Volledig scherm
Foto Anthony DeCock/De Kort Media

Motorcross in Rilland stilgelegd na crash coureur

MOTORCROSS - In de junioren MX2 klasse reed Brian Vermeulen uit Klundert op het circuit in Rilland Bath tweemaal naar de manchewinst. De tweede manche werd in de laatste minuut vlak voor het einde van de wedstrijd stilgelegd vanwege de zware val van Mike Bogaers.

In de eerste manche bleef Brian Vermeulen Bart Martens uit Steenbergen ruim voor. In de tweede manche bouwde Vermeulen weer een flinke voorsprong op, maar in de slotfase kroop Martens heel dichtbij.

De tweede manche werd in de laatste minuut van de wedstrijd afgevlagd. Mike Bogaers uit Prinsenbeek was in de eerste manche nog als vijfde geëindigd, maar moest zijn aanvallende manier van rijden in de tweede manche met een valpartij bekopen.

De wedstrijd werd terecht stilgelegd, zodat Bogaers de nodige medische zorg kon krijgen. De crosser is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De verwondingen van Mike vallen gelukkig mee, een hersenschudding en een gekneusde rug, laat de familie in een reactie weten.

Volledig scherm
Bart Martens uit Steenbergen komt als 2e binnen bij de Junioren MX2. De wedstrijd werd vroegtijdig gestaakt wegens een val van Mike Bogaers uit Prinsenbeek. De gele vlag voor het afvlaggen is zichtbaar in de achtergrond rechts. © Foto: Tonny Presser/Pix4Profs

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
500 stemmen