Volledig scherm
Foto Marcel van Dorst – MaRicMedia

Mislukte overval tankstation Oosterhout in Hart van Nederland

OOSTERHOUT – De politie vraagt maandagavond in het SBS6-programma Hart van Nederland aandacht voor de mislukte overval op het tankstation aan de Europaweg in Oosterhout. Op vrijdagavond 17 juni werd een medewerker bedreigd met een mes. De twee, vermoedelijk jonge, daders gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor.

In de uitzending van zes uur en wellicht ook in de uitzending van halfelf, vraagt de politie om tips. Ook vertelt een leidinggevende van het bedrijf over de toedracht en de impact.

Daders zijn vermoedelijk twee jonge mannen
De twee daders bedreigden rond negen uur uur een medewerkster met een mes. Het tweetal ging er zonder buit vandoor en vluchtte in de richting van de Rozenstraat. De politie heeft nog tevergeefs in de omgeving gezocht. Ook werd een Burgernetbericht met daarin de vermoedelijke signalementen van de daders verstuurd. Het zou gaan om twee lichtgetinte mannen van onder de 20 jaar en rond de 1,75 meter lang.

Om aandacht voor de uitzending te vragen hebben rechercheurs flyers opgehangen bij het tankstation en in zaken in het winkelcentrum Zuiderhout.

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (53%)
  • Oneens (47%)
68 stemmen